Leufstaquilt

Quiltköping 2018 Artquilt kit

Quiltköping 2018 Artquilt kit

Art quilt kit för utmaningen 2018 Quiltköping

Mer detaljer


249 kr inkl. moms

Tillgänglighet:


Utmaning Linjespel

En utmaning för alla quiltentusiaster, från nybörjare till proffs. Låt kreativiteten flöda, med en bra idé kan man komma långt! En härlig quilt behöver inte vara perfekt. Lusten att skapa är det viktigaste! En tävling kan även vara en hälsosam utmaning för att komma vidare i sitt skapande och intresse.


Tävlingspaketet innehåller 4 läckra tyger samt två andra material.

I paketet medföljer förutom tyger: tävlingsregler, mått och annan information som är viktig.

Ett kit kostar 270:- + 14 :- frakt = 284 kr. OBS! Pga ett felsystem så står kostnad som 249 kr och frakt 35 kr vilket blir 284 kr. Det är den korrekta summan.

 

Om det inte fungerar att betala med kort så sätt in summan på bg 5955-5748. Meddela mig på mail att du gjort det. Skriv din adress så skickar jag kitet.


Tävlingen avgörs i Quiltköping 31 augusti - 2 september 2018. Gå in och titta på www.quiltkoping.se för att se mer vad som händer under dessa dagar.

 

Jury valda av SAQA/Europa och ME (www.saqa.com) och jag är stolt över valet de gjort.

 

Brenda Wroe www.brendawroe.com

Jana Sterbova www.janasterbova.com 

 

Saqa kommer även att ha ett stånd så under Quiltköping kommer du att kunna prata md dem. De kommer även att ha sina quiltar utställda på Vänermuseet.

 

PS ibland fungerar inte knappen så att det syns att en produkt köpts. Jag ser på betalningen och håller koll. Detta är bland annat anledning till ny hemsida.

 

Lycka till !

(Tom)
Annonsering
Sker kortbetalning hos Payson